ggFTW

MMORPG Gamer Community


Go Back   ggFTW Forum > MMO Games > Trickster Online > Trickster Online Questions & Answers

Zero Online
Looking for a new MMO?

Try 

Zero Online

Rating:  

7.8

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
10-19-2008   #1 (permalink)
/gg FTW! Regular
HelpingMan's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Israel
Posts: 54
iTrader: (0)
HelpingMan is on a distinguished road
Send a message via ICQ to HelpingMan
IGN: Pr0dAn
Class: Gladiator to_mercenary
Level: 16x
Guild: none for now
Default Need Help With Lags please

Hi guys,
When i login to ruby/pearl it says "Logging in.." and thats take much time and doesnt
login me. I dont know why..


Thanks For who will help me with that

Last edited by HelpingMan; 10-20-2008 at 04:57 AM.
 
Get rid of this ad by registering for our community.
10-19-2008   #2 (permalink)
Breaker of Time
Bolter's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: District 8 of Lightning City
Posts: 5,567
iTrader: (7)
Bolter has much to be proud ofBolter has much to be proud ofBolter has much to be proud ofBolter has much to be proud ofBolter has much to be proud ofBolter has much to be proud ofBolter has much to be proud ofBolter has much to be proud ofBolter has much to be proud ofBolter has much to be proud of
Default

It could be your internet problem. You could resetting your net or calling the company of your internet for help.
__________________
 
10-19-2008   #3 (permalink)
/gg FTW! Regular
HelpingMan's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Israel
Posts: 54
iTrader: (0)
HelpingMan is on a distinguished road
Send a message via ICQ to HelpingMan
IGN: Pr0dAn
Class: Gladiator to_mercenary
Level: 16x
Guild: none for now
Default

You mean i need call to the company?

My computer fast but lags in games and problem at login..
And what you mean i need reset my net?
 
10-19-2008   #4 (permalink)
/gg FTW! Addict
Raion's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 318
iTrader: (3)
Raion is on a distinguished road
IGN: Kisshu&Ionalo
Level: 2XX/16X
Default

i think it ment you should call your internet provider.
__________________
 
10-19-2008   #5 (permalink)
/gg FTW! Regular
HelpingMan's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Israel
Posts: 54
iTrader: (0)
HelpingMan is on a distinguished road
Send a message via ICQ to HelpingMan
IGN: Pr0dAn
Class: Gladiator to_mercenary
Level: 16x
Guild: none for now
Default

Uhm I will try it soon thank you everyone.
 
10-19-2008   #6 (permalink)
ggFTW Stalker
PringleHeroZ's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 481
iTrader: (0)
PringleHeroZ will become famous soon enoughPringleHeroZ will become famous soon enough
Default

The game it self laggs a nice bit and this happens to me alot sometimes when it slows down and wont log on it just froze so you gotta keep trying to relog TO is a pain to even log on
 
10-19-2008   #7 (permalink)
/gg FTW! Addict
SapphireZero's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: SJC
Posts: 252
iTrader: (0)
SapphireZero is on a distinguished road
IGN: SapphireZero
Class: Priest to_wizard
Level: 14x
Guild: AzureRose
Default

-check programs running
-check check if anyone is downloading
-check you firewalls so see if it is limiting anything
-check all connections
-if all that fails then call you provider
-if all that doesnt work than chalk it up to trickster client sucking...
it wouldnt be the first time
__________________
<(^_^<) ^(^_^)^ (>^_^)>

SapphireZero - 1441 MA Light Mage[9x]
0thello - 4141 WT Inventor[9x]
Phakyr - 4132 AP Warrior [14x]
Fujiku - 1144 WT Explorer[14x]
Tachikawa03 - 4114 HP CardMaster[13x]
 
10-20-2008   #8 (permalink)
/gg FTW! Regular
HelpingMan's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Israel
Posts: 54
iTrader: (0)
HelpingMan is on a distinguished road
Send a message via ICQ to HelpingMan
IGN: Pr0dAn
Class: Gladiator to_mercenary
Level: 16x
Guild: none for now
Default

I need call them i think.
But what will i say? "I have internet game and that doesnt login 'cos of lags and i think
you have problem ?
__________________
Slypknot~~~ [LIKE YOU]
 
10-20-2008   #9 (permalink)
Breaker of Time
Bolter's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: District 8 of Lightning City
Posts: 5,567
iTrader: (7)
Bolter has much to be proud ofBolter has much to be proud ofBolter has much to be proud ofBolter has much to be proud ofBolter has much to be proud ofBolter has much to be proud ofBolter has much to be proud ofBolter has much to be proud ofBolter has much to be proud ofBolter has much to be proud of
Default

When you call them, just explain to them what your problem is, and then ask them if there is something that is wrong and so.
__________________
 
10-20-2008   #10 (permalink)
/gg FTW! Regular
HelpingMan's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Israel
Posts: 54
iTrader: (0)
HelpingMan is on a distinguished road
Send a message via ICQ to HelpingMan
IGN: Pr0dAn
Class: Gladiator to_mercenary
Level: 16x
Guild: none for now
Default

Uh my friend said me to click on "check files".
But it didnt help..
Myabe i need download the game more time and delete what i have?
__________________
Slypknot~~~ [LIKE YOU]

Last edited by HelpingMan; 10-20-2008 at 05:07 AM.
 
10-20-2008   #11 (permalink)
Mama said knock you out.
Special
Kanabun's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 294
iTrader: (1)
Kanabun is on a distinguished road
IGN: Kanabun
Class: Duelist to_champion
Level: 17x
Guild: TheDekumba
Default

How much RAM does your computer have? My laptop with 384 MB of RAM can barely run Trickster whenever I go onto Ruby island. I often have to try to login multiple times before I can actually get in because it freezes.
__________________

kanabun 4114 duelist
poohtan 2143 cyber hunter
ladooda 1423 fire/earth/light witch
tricksterjewelia
 
10-20-2008   #12 (permalink)
/gg FTW! Regular
HelpingMan's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Israel
Posts: 54
iTrader: (0)
HelpingMan is on a distinguished road
Send a message via ICQ to HelpingMan
IGN: Pr0dAn
Class: Gladiator to_mercenary
Level: 16x
Guild: none for now
Default

How check how much RAM i have?
__________________
Slypknot~~~ [LIKE YOU]
 
10-20-2008   #13 (permalink)
Mama said knock you out.
Special
Kanabun's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 294
iTrader: (1)
Kanabun is on a distinguished road
IGN: Kanabun
Class: Duelist to_champion
Level: 17x
Guild: TheDekumba
Default

Right click on the "My Computer" icon on your desktop and look under the "General" tab. You can also go to Start menu, Control Panel, then open the System icon. :]
__________________

kanabun 4114 duelist
poohtan 2143 cyber hunter
ladooda 1423 fire/earth/light witch
tricksterjewelia
 
10-20-2008   #14 (permalink)
/gg FTW! Regular
HelpingMan's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Israel
Posts: 54
iTrader: (0)
HelpingMan is on a distinguished road
Send a message via ICQ to HelpingMan
IGN: Pr0dAn
Class: Gladiator to_mercenary
Level: 16x
Guild: none for now
Default

See: (Intel(R
(Pentium (R) D CPU 3.00GHz
2.99GHz,0.99GB of RAM
Thats what i have there..
__________________
Slypknot~~~ [LIKE YOU]

Last edited by HelpingMan; 10-20-2008 at 12:39 PM.
 
10-20-2008   #15 (permalink)
/gg FTW! Addict
SapphireZero's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: SJC
Posts: 252
iTrader: (0)
SapphireZero is on a distinguished road
IGN: SapphireZero
Class: Priest to_wizard
Level: 14x
Guild: AzureRose
Default

Quote:
Originally Posted by HelpingMan
See: (Intel(R
(Pentium (R) D CPU 3.00GHz
2.99GHz,0.99 of RAM
Thats what i have there..
so would that be Gigs or Megs? Im assuming Gigs since .99MB would be really small for RAM. If you have close to 1G RAM you should be fine. I play with 512MB on a 6y/o store-bought computer. It lags only in places like MegaSquare(Ruby) but other than that runs fine.
__________________
<(^_^<) ^(^_^)^ (>^_^)>

SapphireZero - 1441 MA Light Mage[9x]
0thello - 4141 WT Inventor[9x]
Phakyr - 4132 AP Warrior [14x]
Fujiku - 1144 WT Explorer[14x]
Tachikawa03 - 4114 HP CardMaster[13x]
 
10-20-2008   #16 (permalink)
/gg FTW! Regular
HelpingMan's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Israel
Posts: 54
iTrader: (0)
HelpingMan is on a distinguished road
Send a message via ICQ to HelpingMan
IGN: Pr0dAn
Class: Gladiator to_mercenary
Level: 16x
Guild: none for now
Default

0.99GB~~!!!!! of RAM!!
I downloaded from start the game now i install patch .
__________________
Slypknot~~~ [LIKE YOU]
 
10-20-2008   #17 (permalink)
/gg FTW! Regular
HelpingMan's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Israel
Posts: 54
iTrader: (0)
HelpingMan is on a distinguished road
Send a message via ICQ to HelpingMan
IGN: Pr0dAn
Class: Gladiator to_mercenary
Level: 16x
Guild: none for now
Default

Oh i downloaded that from start and i still have the problem. I have 0.99GB of RAm.
And i still have the problem with the server loggin, it takes much time when i loggin to ruby/pearl and dont login after much of time! I dont know what can i do any1 to help me please?
__________________
Slypknot~~~ [LIKE YOU]
 
10-20-2008   #18 (permalink)
/gg FTW! Addict
SapphireZero's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: SJC
Posts: 252
iTrader: (0)
SapphireZero is on a distinguished road
IGN: SapphireZero
Class: Priest to_wizard
Level: 14x
Guild: AzureRose
Default

hmm try asking a mod if you can get this moved to tech issues. you might get more help there
__________________
<(^_^<) ^(^_^)^ (>^_^)>

SapphireZero - 1441 MA Light Mage[9x]
0thello - 4141 WT Inventor[9x]
Phakyr - 4132 AP Warrior [14x]
Fujiku - 1144 WT Explorer[14x]
Tachikawa03 - 4114 HP CardMaster[13x]
 
10-20-2008   #19 (permalink)
/gg FTW! Regular
HelpingMan's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Israel
Posts: 54
iTrader: (0)
HelpingMan is on a distinguished road
Send a message via ICQ to HelpingMan
IGN: Pr0dAn
Class: Gladiator to_mercenary
Level: 16x
Guild: none for now
Default

What you mean? To call my internet company?
__________________
Slypknot~~~ [LIKE YOU]
 
10-20-2008   #20 (permalink)
/gg FTW! Addict
SapphireZero's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: SJC
Posts: 252
iTrader: (0)
SapphireZero is on a distinguished road
IGN: SapphireZero
Class: Priest to_wizard
Level: 14x
Guild: AzureRose
Default

If your internet is slow overall it might be the something the sevice providers can help with. If it is just trickster than there probably isnt anything they can do. After Ike my internet was always changing speed and sometimes didnt work at all due to the various companies working nearby. I called and they told me they would look into and that was the response I got back. So you never know they might actually be able to help. if it is the internet itself and not just the game.

If you do call then tell them that you have checked everything and it still runs very slow. They might be able to change you IP or something or do a diagnostic check from their offices. Hopefully they wont have to come out to your home since that noramlly costs money.
__________________
<(^_^<) ^(^_^)^ (>^_^)>

SapphireZero - 1441 MA Light Mage[9x]
0thello - 4141 WT Inventor[9x]
Phakyr - 4132 AP Warrior [14x]
Fujiku - 1144 WT Explorer[14x]
Tachikawa03 - 4114 HP CardMaster[13x]
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Urban Rivals
Need a new browser game?

Try 

Urban Rivals

Rating:  

6.5
Hide this banner by registering for our community.