ggFTW

MMORPG Gamer Community


Go Back   ggFTW Forum > ggFTW > Questions, Feedback & Suggestions > Site Bugs

League of Legends
Looking for a new MMO?

Try 

League of Legends

Rating:  

8.3

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
06-27-2012   #1 (permalink)
Mega
Donges's Avatar
Games
LuniaVindictusS4 LeagueDragon Nest
Awards Retired Content StaffEvent WinnerMoM AwardImage SleuthFacebook FanTwitter FanPervert Award
 
Join Date: Dec 2007
Location: East Coast, US
Posts: 7,631
Blog Entries: 5
iTrader: (0)
Donges has a reputation beyond reputeDonges has a reputation beyond reputeDonges has a reputation beyond reputeDonges has a reputation beyond reputeDonges has a reputation beyond reputeDonges has a reputation beyond reputeDonges has a reputation beyond reputeDonges has a reputation beyond reputeDonges has a reputation beyond reputeDonges has a reputation beyond reputeDonges has a reputation beyond repute
IGN: Dezel
Class: Support lt_mage
Level: 30
Guild: Prisma
Default Can't post links.

Yesterday I could post links just fine, but today it started doing this:



When I paste it, it looks normal, but when I try to post it turns it into a longggg line of random letters and symbols. I'm using the newest FireFox and nothing has changed on my computer since last night (and I just turned it on a few minutes ago)

Also I've noticed the ggftw website seems to be going "offline" or something around 2am EST the last couple of nights, is that intentional or something else?

EDIT: I just used CCleaner to clean all the cookies/history/etc and it's still doing it.
__________________

Last edited by Donges; 06-27-2012 at 12:53 PM.
 
Get rid of this ad by registering for our community.
06-27-2012   #2 (permalink)
Ayu
雲散霧消
Ayu's Avatar
Games
ACE OnlineAir RivalsCosmic BreakGunZ
Awards Event WinnerFacebook FanPervert Award
 
Join Date: Mar 2008
Location: 東京,日本      Uguu: 97,387
Posts: 999
Blog Entries: 2
iTrader: (0)
Ayu has a reputation beyond reputeAyu has a reputation beyond reputeAyu has a reputation beyond reputeAyu has a reputation beyond reputeAyu has a reputation beyond reputeAyu has a reputation beyond reputeAyu has a reputation beyond reputeAyu has a reputation beyond reputeAyu has a reputation beyond reputeAyu has a reputation beyond reputeAyu has a reputation beyond repute
Send a message via Skype™ to Ayu
Default

Test.

/forum/site-bugs/114...ml#post1739559

Edit: Seems to work for me.

Link the thread you were posting in? I'll try from Firefox.
__________________


☆ 3DS: 3883-6119-6754
 
06-27-2012   #3 (permalink)
Mega
Donges's Avatar
Games
LuniaVindictusS4 LeagueDragon Nest
Awards Retired Content StaffEvent WinnerMoM AwardImage SleuthFacebook FanTwitter FanPervert Award
 
Join Date: Dec 2007
Location: East Coast, US
Posts: 7,631
Blog Entries: 5
iTrader: (0)
Donges has a reputation beyond reputeDonges has a reputation beyond reputeDonges has a reputation beyond reputeDonges has a reputation beyond reputeDonges has a reputation beyond reputeDonges has a reputation beyond reputeDonges has a reputation beyond reputeDonges has a reputation beyond reputeDonges has a reputation beyond reputeDonges has a reputation beyond reputeDonges has a reputation beyond repute
IGN: Dezel
Class: Support lt_mage
Level: 30
Guild: Prisma
Default

I was trying to make a new thread in the Vindictus section. I guess really mean't post "content".

Usually I just copy paste the content in their announcement and it posts it like it is on their website, but now it's not working.

Independence Day Equipment Sale

The image I first posted is what it did when I copy and pasted it then hit the post button.
__________________
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Business Tycoon Online
Need a new browser game?

Try 

Business Tycoon Online

Rating:  

7.7
Hide this banner by registering for our community.