ggFTW

MMORPG Gamer Community


Go Back   ggFTW Forum > MMO Games > Lunia > Lunia Tech Issues

Prius Online
Looking for a new MMO?

Try 

Prius Online

Rating:  

7.6

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
11-17-2008   #21 (permalink)
1)(verb) - to fail.
Sephie's Avatar
Awards SotW Beginner
 
Join Date: Oct 2008
Location: Canada~
Posts: 121
Blog Entries: 1
iTrader: (0)
Sephie will become famous soon enough
IGN: Flanoir
Class: Dacy
Default

... I'm going to assume you tried everything above and that you already downloaded the new client since you can load the game and just can't get in. The fact that you're logging from Malaysia might be a huge problem, but if your ISP is good enough, I'm sure it'd at least load properly. Maybe you should try lowering your graphics in the Options menu, since that helped me before I got a better graphics card, which caused the same problem since I experienced extreme lag with my extremely outdated card.
Other than that, no clue.
__________________

Lunia Content Manager
 
Get rid of this ad by registering for our community.
11-17-2008   #22 (permalink)
Snow Vampire
Special
Miyuki's Avatar
Games
Atlantica Online
Awards Retired Forum ModeratorSpirit of ggFTW
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 6,549
Blog Entries: 52
iTrader: (0)
Miyuki has a reputation beyond reputeMiyuki has a reputation beyond reputeMiyuki has a reputation beyond reputeMiyuki has a reputation beyond reputeMiyuki has a reputation beyond reputeMiyuki has a reputation beyond reputeMiyuki has a reputation beyond reputeMiyuki has a reputation beyond reputeMiyuki has a reputation beyond reputeMiyuki has a reputation beyond reputeMiyuki has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to Miyuki
IGN: Sarafina
Default

Funny, for other Malaysians, they doesn't have any problems loggin to ijji's site, the site just loads fine, tho sometime it takes bit time to fully load, I suggest you use Firefox instead of IE here.

Anyway, try do some simple diagnostic, too bad tm[nut] blocked tracert, we'll just ping stuff up.

- Start->Run
- Type CMD and press ENTER
- Type ping 202.188.0.133 and press ENTER

How much the ms reply is? If it's over 1xxms, then it's definitely your line, or perhaps your area [note, this is tm[nut]'s DNS, it should only gives you <4x,3x ping ms reply.]

Also, tried to flush your dns and such?
- Start->RUN
- Type ipconfig /flushdns and press ENTER
- Then a window will pops up, then gone.

Try clear your internet cache too.

Also, tried to get another ip ranges beside 118.1xx ranges? Those new ip ranges kinda suck [well, tm[nut] screwed their routing as usual], get either 60.5x or 124.82 ranges, if it's available at your area.

Hope these helps.

Conclusion: TM[nut] screwed stuff up, gg.

Last edited by Miyuki; 11-17-2008 at 05:22 PM.
 
11-17-2008   #23 (permalink)
I set fire to the rain
1stsim144's Avatar
Games
Dragon NestLuniaValkyrie SkyDungeon Fighter Online
 
Join Date: Oct 2008
Location: Malaysia
Posts: 4,062
iTrader: (0)
1stsim144 is a splendid one to behold1stsim144 is a splendid one to behold1stsim144 is a splendid one to behold1stsim144 is a splendid one to behold1stsim144 is a splendid one to behold1stsim144 is a splendid one to behold1stsim144 is a splendid one to behold1stsim144 is a splendid one to behold
IGN: Erliana
Class: Spirit Dancer lt_blader
Level: 70
Guild: Excallibur
Default

Quote:
Originally Posted by Miyuki
Funny, for other Malaysians, they doesn't have any problems loggin to ijji's site, the site just loads fine, tho sometime it takes bit time to fully load, I suggest you use Firefox instead of IE here.

Anyway, try do some simple diagnostic, too bad tm[nut] blocked tracert, we'll just ping stuff up.

- Start->Run
- Type CMD and press ENTER
- Type ping 202.188.0.133 and press ENTER

How much the ms reply is? If it's over 1xxms, then it's definitely your line, or perhaps your area [note, this is tm[nut]'s DNS, it should only gives you <4x,3x ping ms reply.]

Also, tried to flush your dns and such?
- Start->RUN
- Type ipconfig /flushdns and press ENTER
- Then a window will pops up, then gone.

Try clear your internet cache too.

Also, tried to get another ip ranges beside 118.1xx ranges? Those new ip ranges kinda suck [well, tm[nut] screwed their routing as usual], get either 60.5x or 124.82 ranges, if it's available at your area.

Hope these helps.

Conclusion: TM[nut] screwed stuff up, gg.
I assume 'the other malaysians' is me. And yeah, no problems when loading ijji site...
FireFox ftw!
And how you get another ip ranges? ._.
Is it only do-able for dynamic ip user or for both fixed and dynamic ip user.
__________________
 
11-17-2008   #24 (permalink)
/gg FTW! Addict
junhan's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Malaysia
Posts: 304
iTrader: (0)
junhan is on a distinguished road
IGN: JunHanWizard
Class: Dainn to_champion
Level: lvl 76 RB
Guild: MMOKami
Default

i go Free Software Downloads and Reviews - Download.com THRS NO SUCH THING LIKE KANATA LAUNCHER!!!
__________________
IGN : JunHanWizard lvl 76 RB Dainn ( wanna try my DDB?) I SPAM!
 
11-17-2008   #25 (permalink)
ggFTW Stalker
Games
LuniaAlicia
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 872
iTrader: (0)
iARE1337 is a jewel in the roughiARE1337 is a jewel in the roughiARE1337 is a jewel in the roughiARE1337 is a jewel in the rough
Default

http://www.mymmogames.net/forum/luni...-launcher.html think they mean this
 
11-17-2008   #26 (permalink)
Snow Vampire
Special
Miyuki's Avatar
Games
Atlantica Online
Awards Retired Forum ModeratorSpirit of ggFTW
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 6,549
Blog Entries: 52
iTrader: (0)
Miyuki has a reputation beyond reputeMiyuki has a reputation beyond reputeMiyuki has a reputation beyond reputeMiyuki has a reputation beyond reputeMiyuki has a reputation beyond reputeMiyuki has a reputation beyond reputeMiyuki has a reputation beyond reputeMiyuki has a reputation beyond reputeMiyuki has a reputation beyond reputeMiyuki has a reputation beyond reputeMiyuki has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to Miyuki
IGN: Sarafina
Default

._.' please read the other threads and sections too before slaming-capslock- everything.

Quote:
Originally Posted by 1stsim144
I assume 'the other malaysians' is me. And yeah, no problems when loading ijji site...
FireFox ftw!
And how you get another ip ranges? ._.
Is it only do-able for dynamic ip user or for both fixed and dynamic ip user.
To get another ip ranges, just disconnect and reconnect. If you're using router mode, just turn off your modem for like 15 sec [to avoid session hang, since tm[nut]'s system kinda -haywire- lately], then restart your modem back.

As for static-ip, no, you can't get other ip that has been assigned to you. Only except you're using proxy servers.
 
11-19-2008   #27 (permalink)
I set fire to the rain
1stsim144's Avatar
Games
Dragon NestLuniaValkyrie SkyDungeon Fighter Online
 
Join Date: Oct 2008
Location: Malaysia
Posts: 4,062
iTrader: (0)
1stsim144 is a splendid one to behold1stsim144 is a splendid one to behold1stsim144 is a splendid one to behold1stsim144 is a splendid one to behold1stsim144 is a splendid one to behold1stsim144 is a splendid one to behold1stsim144 is a splendid one to behold1stsim144 is a splendid one to behold
IGN: Erliana
Class: Spirit Dancer lt_blader
Level: 70
Guild: Excallibur
Default

THANK YOU iARE1337
._.
JunHan have troubles to read... -.-
And thanx to Miyuki too.. Helps alot.
And I assume static is fixed. xD
__________________
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


zOMG!
Need a new browser game?

Try 

zOMG!

Rating:  

6.4
Hide this banner by registering for our community.