ggFTW

MMORPG Gamer Community


Go Back   ggFTW Forum > MMO Games > LaTale > LaTale Tech Issues

Vindictus
Looking for a new MMO?

Try 

Vindictus

Rating:  

8.2

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
09-26-2009   #1 (permalink)
/gg FTW! Lurker
 
Join Date: Mar 2009
Location: Canada, Quebec, Val-d'Or
Posts: 4
iTrader: (0)
Dayrah is on a distinguished road
IGN: Deisia
Class: Treasure Hunter~ lt_treasurehunter
Level: 124
Guild: SugarRush
Default LaTale not opening issue.

Hey there..
So I know some people is having that problem where the game isn't launching after the updates.
Well, I found a temporary fix for that.
Just uninstall Service Pack 3 from your PC and it SHOULD work.
Now, we need to find how to bypass the Service Pack 3...
If someone know how to help, just post here!
And if I find a solution, i'll tell you for sure~


Deisia
 
Get rid of this ad by registering for our community.
09-26-2009   #2 (permalink)
/gg FTW! Lurker
 
Join Date: Mar 2009
Location: Canada, Quebec, Val-d'Or
Posts: 4
iTrader: (0)
Dayrah is on a distinguished road
IGN: Deisia
Class: Treasure Hunter~ lt_treasurehunter
Level: 124
Guild: SugarRush
Default

The problem is internet explorer 8...
All you need to do is uninstall it.
To unistall internet explorer 8 you need to:
1. Copy %windir%\ie8\spuninst\spuninst.exe with ctrl+c
2. Press "Start" and then Execute.
3. Type cmd.exe.
4. Paste %windir%\ie8\spuninst\spuninst.exe and press Enter.
5.Uninstall IE8.
6. Reboot computer.

And it should works, it worked for me..
For vista, i think you can uninstall IE8 in the control panel.
I'll post here if I find more things about this issue.



Deisia
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


zOMG!
Need a new browser game?

Try 

zOMG!

Rating:  

6.4
Hide this banner by registering for our community.