ggFTW

MMORPG Gamer Community


Go Back   ggFTW Forum > MMO Games > LaTale > LaTale Questions & Answers

Elsword
Looking for a new MMO?

Try 

Elsword

Rating:  

8.7

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
07-19-2012   #1 (permalink)
ggFTW Regular
Richeyz1337's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 51
iTrader: (0)
Richeyz1337 is on a distinguished road
Default Square Screen

When I'm playing LaTale, it shows up as a square on the left side of my screen instead of straight dab in the center.

This legit? If not, how do I fix it?
__________________
Spoiler!

Adventure Quest Worlds
IGN: Richeyz
 
Get rid of this ad by registering for our community.
07-19-2012   #2 (permalink)
Lord of the Ceilings!
Special
BoredomKillz's Avatar
Games
La TaleTrickster OnlineGrand ChaseLegend of Edda
Awards Staff AwardEvent WinnerMoM AwardDetail Detective
 
Join Date: Jun 2008
Location: In your ceiling~
Posts: 6,816
iTrader: (1)
BoredomKillz has a reputation beyond reputeBoredomKillz has a reputation beyond reputeBoredomKillz has a reputation beyond reputeBoredomKillz has a reputation beyond reputeBoredomKillz has a reputation beyond reputeBoredomKillz has a reputation beyond reputeBoredomKillz has a reputation beyond reputeBoredomKillz has a reputation beyond reputeBoredomKillz has a reputation beyond reputeBoredomKillz has a reputation beyond reputeBoredomKillz has a reputation beyond repute
IGN: RandomPerson
Class: Saint lt_guardian
Level: 195
Guild: FrenchBread
Default

ummmmm if youre in windows mode then just you know, move it? idk lol when latale is back up it would prolly be better to take a screenshot of your desktop with it playing
__________________
 
07-19-2012   #3 (permalink)
ggFTW Regular
Richeyz1337's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 51
iTrader: (0)
Richeyz1337 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by BoredomKillz
ummmmm if youre in windows mode then just you know, move it? idk lol when latale is back up it would prolly be better to take a screenshot of your desktop with it playing
1) Not in Window mode, when I try playing it like that, the game crashes
2) prtscrn button doesn't work. But I think I can change it
__________________
Spoiler!

Adventure Quest Worlds
IGN: Richeyz
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Caesary
Need a new browser game?

Try 

Caesary

Rating:  

5.4
Hide this banner by registering for our community.