ggFTW

MMORPG Gamer Community


Go Back   ggFTW Forum > MMO Games > Grand Chase > Grand Chase Tech Issues

Grand Fantasia
Looking for a new MMO?

Try 

Grand Fantasia

Rating:  

7.4

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
07-24-2009   #1 (permalink)
Ish bored D:
Tenelax's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Canada, Quebec
Posts: 522
Blog Entries: 1
iTrader: (0)
Tenelax is on a distinguished road
Send a message via MSN to Tenelax Send a message via Skype™ to Tenelax
IGN: Tenelax
Class: Gunslinger lt_gunslinger
Level: 105
Guild: FrenchBread
Default GC on Windows 7

Hey there! I'm having a hard time trying to run my GC client on Windows 7... I lurked the GC forum and I found a solution that I can't use which is just to install it on a XP/Vista comp and transfert the whole files after patched. But sadly I got no other computer from which I could install GC on.

Is there any other solution?

I might also change back to XP (I'll never EVER switch to vista again) since I'm tired of all the compatibity problems I can't even run PSU nor Atlantica :/
__________________
Ty Quebee for the little me
 
Get rid of this ad by registering for our community.
07-24-2009   #2 (permalink)
Phat booty is <3
prison's Avatar
Games
Trickster Online
 
Join Date: Apr 2009
Location: New York >:
Posts: 1,788
iTrader: (9)
prison has a reputation beyond reputeprison has a reputation beyond reputeprison has a reputation beyond reputeprison has a reputation beyond reputeprison has a reputation beyond reputeprison has a reputation beyond reputeprison has a reputation beyond reputeprison has a reputation beyond reputeprison has a reputation beyond reputeprison has a reputation beyond reputeprison has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to prison
IGN: [Banned from TO All over]
Level: xxx
Guild: God of War
Default

XP=win.and Win7 is supposed to be compatable with XP/Vista things (From some article about it i read).
 
08-05-2009   #3 (permalink)
/gg FTW! Lurker
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 9
iTrader: (0)
snypeshot will become famous soon enough
Default

i have the same issue. i'm using windows 7 RC and cannot play this game. my suggestion 2 you would be to get a friend irl or online. who has windows xp, and have them send you the contents of their grand chase folder.

but the main reason i posted was i wanted to say that if you did find someone who would send it to you, could u also send me a copy =]
 
08-09-2009   #4 (permalink)
cheese on a stick
Globalastro's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: dela-where?
Posts: 1,609
Blog Entries: 30
iTrader: (0)
Globalastro is a glorious beacon of lightGlobalastro is a glorious beacon of lightGlobalastro is a glorious beacon of lightGlobalastro is a glorious beacon of lightGlobalastro is a glorious beacon of lightGlobalastro is a glorious beacon of light
Send a message via AIM to Globalastro Send a message via MSN to Globalastro Send a message via Yahoo to Globalastro Send a message via Skype™ to Globalastro
IGN: Globby (Wonderking)
Class: Wizard lt_mage
Level: 4x
Guild: Prinny doods
Default

Try vmware? Granted to install windows XP on vmware you need an XP installation disk. Try doing that (if possible) and let me know what happens.
__________________
 
08-13-2009   #5 (permalink)
MMOG Lurker
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 2
iTrader: (0)
geo95 is on a distinguished road
Default

i did this http://www.mymmogames.net/forum/gran...ble-fixes.html and now i join in game but after 40 sec he quit. or he say me 3rd party pgrogram has been detected. and download the gameguard for win7 Fix GameGuard and Windows 7 Issues - Windows 7 Center Forums
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Tribal Wars
Need a new browser game?

Try 

Tribal Wars

Rating:  

6.5
Hide this banner by registering for our community.