ggFTW

MMORPG Gamer Community


Go Back   ggFTW Forum > Archive Material (Read Only) > Retired Forums > Retired Games > Emil Chronicle Online > Emil Chronicle Online Technical Issues

League of Legends
Looking for a new MMO?

Try 

League of Legends

Rating:  

8.3

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
10-07-2009   #1 (permalink)
~custom user title~
Special
Queen's Avatar
Games
Asda StoryDragon SagaEmil Chronicle OnlineLa Tale
Awards Retired Content StaffEvent WinnerWandering EyeFacebook FanPervert Award
 
Join Date: Jul 2008
Location: Boston
Posts: 3,914
Blog Entries: 9
iTrader: (28)
Queen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to Queen Send a message via Skype™ to Queen
IGN: Evalyn Fior
Class: DRK/WAR
Guild: Excalibooty
Default Not Connecting?

I just patched quickly to Launcher v7 and went to start ECO and after I hit connect nothing happens .-.; It doesn't freeze or anything it just... sits there.

I'm not really sure what's wrong with it at all
__________________

FFXIV NA Excalibur Evalyn Fior, DRK/WAR/MNK/LTW
 
Get rid of this ad by registering for our community.
10-07-2009   #2 (permalink)
Long live the chase!
Shnao's Avatar
Games
Emil Chronicle OnlineGrand ChaseMabinogiLa Tale
Awards Retired Content StaffEvent WinnerMoM AwardGrand Signature Champion AwardSotW Junior
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 2,559
iTrader: (2)
Shnao has a reputation beyond reputeShnao has a reputation beyond reputeShnao has a reputation beyond reputeShnao has a reputation beyond reputeShnao has a reputation beyond reputeShnao has a reputation beyond reputeShnao has a reputation beyond reputeShnao has a reputation beyond reputeShnao has a reputation beyond reputeShnao has a reputation beyond reputeShnao has a reputation beyond repute
IGN: Eucleides
Class: Lime
Level: 75
Guild: Authority
Default

Same thing happened to me. o: You think it's just b/c a bunch of people logged in at once or something? >:
__________________
If you're reading this, I'm currently playing @ Grand Chase Reborn
IGN: Eucleides | Feel free to join and add me!
 
10-07-2009   #3 (permalink)
Wonka
Sambo's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Australia
Posts: 241
iTrader: (0)
Sambo is a name known to allSambo is a name known to allSambo is a name known to allSambo is a name known to allSambo is a name known to allSambo is a name known to all
IGN: Sambolade/Sambo/etc...
Class: Scout/Shaman/Vates/Ranger/Miner/Merchant/Farmer
Level: 44/29/27/28/27/28/27
Guild: Loli Brigade/Meido Brigade
Default

hmm not too sure :< mine worked fine. Try closing it and retrying it a few times
 
10-07-2009   #4 (permalink)
Long live the chase!
Shnao's Avatar
Games
Emil Chronicle OnlineGrand ChaseMabinogiLa Tale
Awards Retired Content StaffEvent WinnerMoM AwardGrand Signature Champion AwardSotW Junior
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 2,559
iTrader: (2)
Shnao has a reputation beyond reputeShnao has a reputation beyond reputeShnao has a reputation beyond reputeShnao has a reputation beyond reputeShnao has a reputation beyond reputeShnao has a reputation beyond reputeShnao has a reputation beyond reputeShnao has a reputation beyond reputeShnao has a reputation beyond reputeShnao has a reputation beyond reputeShnao has a reputation beyond repute
IGN: Eucleides
Class: Lime
Level: 75
Guild: Authority
Default

I'd be pissed if they suddenly put an IP block on the US on here.
__________________
If you're reading this, I'm currently playing @ Grand Chase Reborn
IGN: Eucleides | Feel free to join and add me!
 
10-07-2009   #5 (permalink)
/gg FTW! Regular
Arbiter's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: CT
Posts: 59
Blog Entries: 1
iTrader: (0)
Arbiter is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to Arbiter
IGN: Commodity
Class: Miner>Blacksmith
Level: 3x/3x
Guild: Meido Brigade
Default

I felt all of the same things.

Gamer minds think alike? :<

I can't get on either and I've tried closing and reopening the client to and I don't know which problem it is.
 
10-07-2009   #6 (permalink)
/gg FTW! Regular
Arbiter's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: CT
Posts: 59
Blog Entries: 1
iTrader: (0)
Arbiter is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to Arbiter
IGN: Commodity
Class: Miner>Blacksmith
Level: 3x/3x
Guild: Meido Brigade
Default

cant login after the maint. - Question / Help - Emil Chronicle Online - On9G

Solution (for vista)
 
10-07-2009   #7 (permalink)
~custom user title~
Special
Queen's Avatar
Games
Asda StoryDragon SagaEmil Chronicle OnlineLa Tale
Awards Retired Content StaffEvent WinnerWandering EyeFacebook FanPervert Award
 
Join Date: Jul 2008
Location: Boston
Posts: 3,914
Blog Entries: 9
iTrader: (28)
Queen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to Queen Send a message via Skype™ to Queen
IGN: Evalyn Fior
Class: DRK/WAR
Guild: Excalibooty
Default

Oh Vista, no wonder ;_;

And I did tried logging in live 7 times, on my different accounts too. I'll try when I get home @_@
__________________

FFXIV NA Excalibur Evalyn Fior, DRK/WAR/MNK/LTW
 
10-07-2009   #8 (permalink)
Madoka★Magica
Special
Kotarou's Avatar
ggFTW Pro
Games
Lucent HeartAi Sp@ceEden EternalDivina Online
Awards Retired Division HeadEvent WinnerFacebook FanTwitter FanPervert Award
 
Join Date: Jun 2008
Location: Malaysia (Kay Ell) Waifu: Yune Amagiri
Posts: 3,739
Blog Entries: 5
iTrader: (0)
Kotarou has a reputation beyond reputeKotarou has a reputation beyond reputeKotarou has a reputation beyond reputeKotarou has a reputation beyond reputeKotarou has a reputation beyond reputeKotarou has a reputation beyond reputeKotarou has a reputation beyond reputeKotarou has a reputation beyond reputeKotarou has a reputation beyond reputeKotarou has a reputation beyond reputeKotarou has a reputation beyond repute
IGN: PSO2: Shizuru
Class: Techer | Force | Bouncer | Fighter 75 lu_eir
Default

Right click shortcut, run as admin?

Ionno, I'm on vista, and it runs just fine, lol.
__________________
 
10-07-2009   #9 (permalink)
/gg FTW! Regular
Arbiter's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: CT
Posts: 59
Blog Entries: 1
iTrader: (0)
Arbiter is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to Arbiter
IGN: Commodity
Class: Miner>Blacksmith
Level: 3x/3x
Guild: Meido Brigade
Default

Yep, that's the solution for us who were having problems
 
10-07-2009   #10 (permalink)
~custom user title~
Special
Queen's Avatar
Games
Asda StoryDragon SagaEmil Chronicle OnlineLa Tale
Awards Retired Content StaffEvent WinnerWandering EyeFacebook FanPervert Award
 
Join Date: Jul 2008
Location: Boston
Posts: 3,914
Blog Entries: 9
iTrader: (28)
Queen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to Queen Send a message via Skype™ to Queen
IGN: Evalyn Fior
Class: DRK/WAR
Guild: Excalibooty
Default

I just got home and ran as administrator and now my launcher is version 1 and every time I attempt to update it I just get an error. ;_; Running it normally is version 7. I know someone mentioned in the link Arbiter posted about updating from version 1, but I just keep getting this error @_@
__________________

FFXIV NA Excalibur Evalyn Fior, DRK/WAR/MNK/LTW
 
10-07-2009   #11 (permalink)
/gg FTW! Regular
Arbiter's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: CT
Posts: 59
Blog Entries: 1
iTrader: (0)
Arbiter is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to Arbiter
IGN: Commodity
Class: Miner>Blacksmith
Level: 3x/3x
Guild: Meido Brigade
Default

If you get a Game Guard error, patch it manually by opening ECO's target location and finding the Guard file in the folder and executing it.

If you're patching it and it just stops, close and click update again and it'll pick up from where it left off.
 
10-07-2009   #12 (permalink)
~custom user title~
Special
Queen's Avatar
Games
Asda StoryDragon SagaEmil Chronicle OnlineLa Tale
Awards Retired Content StaffEvent WinnerWandering EyeFacebook FanPervert Award
 
Join Date: Jul 2008
Location: Boston
Posts: 3,914
Blog Entries: 9
iTrader: (28)
Queen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to Queen Send a message via Skype™ to Queen
IGN: Evalyn Fior
Class: DRK/WAR
Guild: Excalibooty
Default

I get "Update Failed, ErrCode(3)". I'm assuming this is a GG error. Where exactly is the guard file/what is it called? D:

/clueless
__________________

FFXIV NA Excalibur Evalyn Fior, DRK/WAR/MNK/LTW
 
10-07-2009   #13 (permalink)
/gg FTW! Regular
Arbiter's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: CT
Posts: 59
Blog Entries: 1
iTrader: (0)
Arbiter is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to Arbiter
IGN: Commodity
Class: Miner>Blacksmith
Level: 3x/3x
Guild: Meido Brigade
Default

I believe you have to go right click the ECO icon on the desktop>properties>open file location and run the game using the eco_launch icon instead of the normal desktop shortcut.

Tell me if that helps any?
 
10-07-2009   #14 (permalink)
~custom user title~
Special
Queen's Avatar
Games
Asda StoryDragon SagaEmil Chronicle OnlineLa Tale
Awards Retired Content StaffEvent WinnerWandering EyeFacebook FanPervert Award
 
Join Date: Jul 2008
Location: Boston
Posts: 3,914
Blog Entries: 9
iTrader: (28)
Queen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to Queen Send a message via Skype™ to Queen
IGN: Evalyn Fior
Class: DRK/WAR
Guild: Excalibooty
Default

Quote:
Originally Posted by Arbiter
I believe you have to go right click the ECO icon on the desktop>properties>open file location and run the game using the eco_launch icon instead of the normal desktop shortcut.

Tell me if that helps any?
Running both normally and as an administrator did nothing. Both yielded the same results as before.
__________________

FFXIV NA Excalibur Evalyn Fior, DRK/WAR/MNK/LTW
 
10-09-2009   #15 (permalink)
~custom user title~
Special
Queen's Avatar
Games
Asda StoryDragon SagaEmil Chronicle OnlineLa Tale
Awards Retired Content StaffEvent WinnerWandering EyeFacebook FanPervert Award
 
Join Date: Jul 2008
Location: Boston
Posts: 3,914
Blog Entries: 9
iTrader: (28)
Queen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond reputeQueen has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to Queen Send a message via Skype™ to Queen
IGN: Evalyn Fior
Class: DRK/WAR
Guild: Excalibooty
Default

After uninstalling and reinstalling (patching one version at a time ;_;), it works but only from the actual eco_launch in my program files. It works so I'm happy :v Thanks for the help guys.
__________________

FFXIV NA Excalibur Evalyn Fior, DRK/WAR/MNK/LTW
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Urban Rivals
Need a new browser game?

Try 

Urban Rivals

Rating:  

6.5
Hide this banner by registering for our community.